Tarieven Kundalini Yoga

Wat kost een Yogales? Alle lessen duren anderhalf uur, waarvoor de volgende tarieven gelden:

Proeflessen
€ 10 (op afspraak)
Losse les
€ 12
Twee lessen per week
€ 55
Kundalini Yoga cursus volwassenen
De minimale deelname aan de lessen is 3 maanden exclusief 1 kalendermaand opzegtermijn. De deelname aan de lessen kost € 38 per maand. Dit bedrag dient u bij vooruitbetaling contant te voldoen. Een maand kan soms 5 lessen of soms 2 of 3 lessen bevatten, afhankelijk van de aangehouden vakantieperiodes. Gemiddeld zijn er 4 lessen per maand. 
 
Privé lessen
€ 50 inclusief btw.

Gemiste lessen inhalen

Als u  2 of 3 weken op vakantie bent, gaat de betaling van de lessen door. Probeer dan van te voren of later uw lessen in te halen.

Als u uw les heeft gemist, kunt u de les inhalen in een andere lesgroep, mits er in die groep plaats is. Let op: het inhalen van gemiste lessen is dus geen recht, maar alleen een mogelijkheid bij voldoende ruimte in andere groepen.

Mocht 1 les niet doorgaan, dan vindt die plaats op een andere tijd (in overleg met de groep). Als dat niet mogelijk is, wordt het gemiste gedeelte verrekend. 

Vakantie

Tijdens de zomer periode is Surya gesloten van 15.07.2012 tot 01.09.2012. Gedurende de overige school vakanties kunnen de lessen gewoon doorgaan. Vakanties van yoga studio Surya worden van te voren aan de leerlingen doorgegeven.

Ook u kunt ontspannen bij Surya AlmereOpzeggen

Als u uw deelname aan de yogalessen wilt beéindigen, geldt een opzegtermijn van 1 maand. Deze regel is geldig voor de leerlingen die langer dan 3 maanden deel namen aan de lessen.

Aansprakelijkheid

De leerling neemt alle verantwoordelijkheid voor zijn genezingsproces en gezondheid. Yoga studio Surya kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gezondheidsproblemen van de leerling.