Over Yogastudio Surya Almere

Eigenaresse Yoga Studio Surya Almere, Lana Filjuk Mijn naam is Lana Filjuk en ik ben gecertificeerd Kundalini Yoga docent. Van origine ben ik een Oekraïense en sinds 1999 woon ik met veel plezier in Nederland. Eerst heb ik in het toerisme gewerkt. Door de enorme stress op de werkvloer had ik een behoefte aan ontspanning en meer balans in mijn leven.

Zo kwam ik in aanraking met yoga. Later met Kundalini Yoga. Tijdens mijn eerste les werd ik direct verliefd op deze dynamische en meest krachtige vorm van yoga en wist ik meteen dat ik mijn spirituele pad gevonden had.

Na een zeer intensieve opleiding heb ik in 2006 mijn internationale diploma ‘Kundalini Yoga leraar’ behaald en nu geef ik regelmatig yogalessen.

Ayurvedische massages

Aangezien Kundalini Yoga nauw met Ayurveda is verbonden heb ik in 2009 een opleiding voor ayurvedisch therapeut voltooid en kan ik u ook een heerlijke Ayurvedische massage aanbieden.

Zwangersschapsyoga

Ik heb altijd naar het verdiepen van mijn yogakennis gestreefd. Daarom heb ik in 2010 de opleiding ‘Kundalini zwangerschapsyoga’ met veel plezier gevolgd en met succes afgerond. Het is een prachtige uitdaging toekomstige moeders te begeleiden en voor te bereiden op hun bevalling. De zwangerschapsyoga kan hen hier uitstekend mee helpen.

Yogalerares Lana brengt uw energie in balans Energie, inspiratie, evenwicht

Wat mijn karakter betreft ben ik een heel open, vrolijk en optimistisch persoon. In het geven van yogalessen heb ik mijn draai gevonden. Yoga geeft veel energie, inspiratie en evenwicht.

Komen jullie ook op mijn yogalessen om jullie balans terug te vinden, geïnspireerd te raken en energie op te laden?