Zwangerschapsyoga

Zwangere vrouwen kunnen heerlijk ontspannen bij Surya Almere In Yogastudio Surya wordt op woensdagavond zwangerschapsyoga gegeven, van 18.00 tot 19.00 uur. De oefeningen en meditaties die u tijdens deze lessen krijgt, zijn speciaal geschikt voor zwangere vrouwen. Op elke derde woensdag van de maand is er een partneravond. Dan zijn ook de partners welkom en wordt er een thema behandeld, zoals:


Met zwangerschapsyoga kan vanaf de vierde maand begonnen worden. Als er geen bijzondere problemen zijn, kan een vrouw tijdens de zwangerschap tot en met de vierde maand de gewone Kundalini yogalessen blijven volgen (met speciale aandacht van de docent).

Lestijden

De cursus vindt plaats op woensdag van 18:00 tot 19:00 uur. Deelnemers wordt verzocht om 5 minuten voor het begin van de les aanwezig te zijn.

Ontspannen de bevalling in bij Surya Almere Tarieven zwangerschapsyoga

De kosten voor de lessen bedragen € 48 per maand. De opzegging van de lessen is voor de rekening van de leerling. Vier weken voor de uitgerekende datum wordt een privéles gegeven waarin de bevalhouding en de persademhaling wordt geoefend. Deze privéles kost € 20.

Je kunt tot de laatste dag van je zwangerschap aan de yogalessen deelnemen. De maand waarin je bent uitgerekend mag je per les betalen, dus € 10 per les.